Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Dette er bilde av han før han startet vektkampen. Forandringen er råbra

– Noen mennesker bruker hele livet på å forfølge drømmene. Nå føler jeg endelig at jeg har kommet ekstremt nære å kunne realisere min.

Sitat Jon Calvo

På sitt tyngste var Jon hele 154 kg, og offer for regelmessig mobbing og frekke kommentarer. Etter mange mislykkede slankekurer fikk han nok. Denne gangen SKULLE han klare det! Nå var det endelig hans tur til å skinne.

Vis kommentarer

Anbefalt

Michelle har opplevd noe alle mødre bør slippe. Hun mistet sin 19 år gamle sønn. Det var en ulykke på jobben som førte til at han døde.

En av sykepleierne gjør noe som overrasker familien. Det er derfor de velger å filme pleieren når hun gjør det enda en gang.

Skulle gjerne hatt en sånn kreativ pappa selv!

Sønnens reaksjon treffer meg i hjerterota hver gang!

Idet han fikk vite at datteren hadde forlovet seg, visste han straks hva han ønsket å gjøre i bryllupet hennes. I og med at datteren Nicole jobber som tegnspråktolk… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det som startet som en greie noen oppfattet som noe snodig, har nå blitt en svært hjertevarmende rutine alle de forbipasserende setter stor pris på. Før og etter skolen blir… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette