Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Facebook / Lucy Hellein

Moren fikk sjokk da hun så hva hennes nyfødte sønn holdt i hånden

Kilde: ladbible.com

Det er slik at vi voksne ofte tar et valg på å bruke prevensjon i en periode fordi vi ikke er klare for barn enda. Noen bruker det kanskje hele livet. En kvinne fra USA som brukte spiral fikk seg en stor overraskelse, en hun aldri kommer til å glemme – den kommer nemlig til å følge henne for resten av livet.

Ifølge Nettdoktor er spiral 98-99% sikkert som prevensjon.

Da Lucy Hellein oppdaget at hun var gravid, hadde hun for flere måneder siden satt inn en spiral. Dette var det første sjokket, men det var først da ungen ble født at den virkelige overraskelsen ble avslørt.

Den nyfødte holdt morens spiral i hånda!

Facebook / Lucy Hellein

Her snakker vi om et barn som er fast bestemt på å komme til jorda.

Moren ble nødt til å ta bildet av den nyfødte sønnen og prevensjonsmiddelet han holdt fast i. Nå har bildet blitt delt av ufattelig mange mennesker. Det er ikke så rart, for dette er virkelig utrolig!

For et blinkskudd. Dette var komisk!

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)