Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Legene trodde babyen hennes kom til å være dødfødt. Det var inntil et mirakel fant sted

Det finnes de uforklarlige hendelser som på folkemunne er kjent som et medisinsk mirakel. På den andre siden har man mirakler som ikke engang har bakgrunn for å kunne eksistere innenfor medisinens verden, hendelser der man mistenker at ukjente krefter kan ha en finger med i spillet.

Karen og Brian Wollman opplevde nettopp et slikt mirakel da legene fortalte at deres ufødte sønn ikke bare hadde Downs syndrom, men også hadde utviklet alvorlige væskedannelser. Sjansene var mildt sagt minimale, og det som først kunne blitt det beste som noensinne har skjedd de kommende foreldrene, så ut til å ende i et tungt mareritt.

– Han kommer til å være dødfødt, kunne legene fortelle.

Etter fødselen sviktet de indre organene, og hun innså at håpet begynte å svinne hen. Hun ønsket derimot et siste ønske: Å kunne holde ham i armene, for deretter å vugge ham i vuggestulen.

Dette ønsket fikk hun oppfylt, men det førte også til mer enn hun noen gang kunne ønske om. Verden har på ny vært vitne til et mirakel legene ikke har noen forklaring på.

Vis kommentarer

Anbefalt

Jackie Evancho har gjennom de siste årene opparbeidet seg et respektabelt rykte innad i musikkbransjen for sin ufattelig vakre stemme. Med flere respektable opptredener i bagasjen, herunder også en rekke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På et tidspunkt gjør hun oss litt redde. Bevegelsene ser «skumle» ut.

Konsentrasjonsleiren som får oss til å svette, gråte, og puste tungt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette