Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Legene trodde babyen hennes kom til å være dødfødt. Det var inntil et mirakel fant sted

Det finnes de uforklarlige hendelser som på folkemunne er kjent som et medisinsk mirakel. På den andre siden har man mirakler som ikke engang har bakgrunn for å kunne eksistere innenfor medisinens verden, hendelser der man mistenker at ukjente krefter kan ha en finger med i spillet.

Karen og Brian Wollman opplevde nettopp et slikt mirakel da legene fortalte at deres ufødte sønn ikke bare hadde Downs syndrom, men også hadde utviklet alvorlige væskedannelser. Sjansene var mildt sagt minimale, og det som først kunne blitt det beste som noensinne har skjedd de kommende foreldrene, så ut til å ende i et tungt mareritt.

– Han kommer til å være dødfødt, kunne legene fortelle.

Etter fødselen sviktet de indre organene, og hun innså at håpet begynte å svinne hen. Hun ønsket derimot et siste ønske: Å kunne holde ham i armene, for deretter å vugge ham i vuggestulen.

Dette ønsket fikk hun oppfylt, men det førte også til mer enn hun noen gang kunne ønske om. Verden har på ny vært vitne til et mirakel legene ikke har noen forklaring på.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette