Seksjoner:

© 2022 - Mita Media

Foto: Facebook

Kvinnen finner en lapp fra en eldre nabo. Når hun leser den får hun nesten sjokk

Kilde: sosharethis.com

Det er ikke gitt at det å bli gammel er noen enkel sak. For mange kan det virke skummelt, mange bekymrer seg kanskje for om de vil bli ensomme og alene. Da kan denne historien trolig være til inspirasjon. Den minner oss på at det er lov til å spørre andre om hjelp.

Marleen Brooks hadde akkurat kommet hjem da hun la merke til en lapp som hang på døra hennes. Nysgjerrig tok hun til seg lappen for å lese hva som stod på den. Da fikk hun nesten sjokk.

Lappen var fra naboen, en eldre kvinne. Det sto: «Kunne du tenke deg å bli min venn? Jeg er 90 år gammel, bor alene og alle vennene mine har gått bort. Jeg er så redd og alene. Vær så snill. Jeg ber om en venn!»

Marleen synes lappen var utrolig rørende og tok straks kontakt med nabokvinnen som heter Wanda. Hun ville selvsagt være kvinnens venn.

Marleen tok med seg kaker og en av sine venner over til Wanda. Slik at den eldre kvinnen ikke bare skulle få én ny venn, men to.

Dette minner oss på at det ofte kan lønne seg å spørre noen om hjelp. Ikke minst viser den oss godheten som finnes i verden. Marleen gjorde det eneste riktige, hun stilte opp for en kvinne som trengte noen å være sammen med.

Vi trenger alle å ha mennesker rundt oss. Kanskje du vet om noen som trenger en venn? Ikke nøl med å strekke ut en hånd, eller to.

Del denne videre. Så minner vi hverandre på hvor viktig det er å stille opp for andre.

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)