Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Hun hadde «verdens slemmeste mamma». Nå har hun bare én ting hun vil si

Kilde: ayurvedawellness.org

Vi vet alle hvordan det er å vokse opp. Vi vet at til tider hater man sine foreldre for at de setter grenser, bestemmer og nærmest «ødelegger livet vårt». Så blir vi voksne, tenker gjennom ting og skjønner at de bare ville vårt aller beste.

Mange vil kanskje takke sine foreldre, nettopp fordi de var så strenge. Oppdragelse og veiledning er viktig for at barn og unge skal lykkes. En kvinne mente hun hadde hatt «verdens slemmeste mamma» og det ville hun gjerne skrive noen ord om.

Dette skriver hun om moren sin:

Jeg hadde den verste moren i verden. Mens andre barn fikk godteri til frokost, måtte jeg spise frokostblandinger, egg og toast. Mens andre barn hadde med seg kaker og godteri til lunsj, hadde jeg brødskiver. Som du da kan gjette: Min middag var veldig forskjellig fra det de andre barna fikk.

Min mor insisterte på å vite hvor vi var til enhver tid. Man skulle tro at vi hadde på oss hundebånd eller lignende. Hun måtte vite hvem våre venner var og hva vi gjorde.

Jeg skammer meg for å innrømme dette nå, men hun brøt faktisk en lov når det kom til barnearbeid. Hun satte oss til å jobbe. Vi måtte vaske, re opp sengene og lære å lage mat. Den kvinnen må ha holdt seg våken om natten ene og alene for å komme på ting vi kunne gjøre dagen etter.

Da vi var tenåringer, ble hun enda klokere og livet ble nesten uutholdelig. Det var ingen av vennene våre som kunne tute med bilen for å få oss til å komme løpende, hun gjorde oss flau ved å insistere på at vennene våre måtte ringe på døra for å nå oss.

Jeg glemte å nevne at de fleste av våre venner fikk lov til å date da de var 12 eller 13, men vår gammeldagse mor nektet oss å date før vi hadde fylt 15. Vi ble aldri arrestert for å stjele eller tatt for å gjøre noe ulovlig. Og hvem kan vi takke for det? Det er helt riktig. Vår slemme mamma.

Jeg prøver å oppdra barna mine til å stå litt rettere og nå litt lenger. Jeg blir helt ærlig glad når de kaller meg slem. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg hadde verdens slemmeste mamma! Verden trenger flere slike kvinner, flere slike mammaer – slik som min var.

Har du også en mamma du burde takke for at hun var «slem»?

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)