Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Får hørselen tilbake etter 15 år - Smud.no
Foto: YouTube

Etter 15 år med stillhet får hun endelig høre sønnens stemme for første gang

Kan du forestille deg å miste hørselen og måtte lære deg en helt ny måte å kommunisere på for å kunne snakke med dine nærmeste? Det må være helt forferdelig.

Dessverre finnes det mennesker som må gå igjennom noe sånt og Dawn er en av de. Hun mistet hørselen i en alder av 30. Etter 15 år med stillhet fikk hun endelig muligheten til å høre igjen ved hjelp av ny teknologi, men da måtte hun igjennom en operasjon. Det var hun skeptisk til.

Dawn forteller at grunnen til at det var vanskelig å bestemme om hun skulle ta operasjonen eller ikke var ikke fordi hun var redd for selve inngrepet, men fordi hun var redd for å høre igjen. Hva om det ikke funket?

Heldigvis grep hun sjansen og i et følelsesladd øyeblikk får vi være vitne til første gangen hun hører stemmen til sin åtte år gamle sønn. Hans reaksjon er minst like vakker som sin mors!

Snufs. Jeg tror jeg må ringe og prate litt med mamma, jeg!

Vis kommentarer

Anbefalt

Dette brevet er hjerteskjærende og inneholder mer enn en overraskelse.

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette