Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Gutten med autisme gikk ut for å vinke til søppelmannen, men hadde ikke sett for seg denne reaksjonen

Dagen skulle bli som ingen annen da den unge herremannen, bedre kjent som Daniel, gikk ut for å vinke til føreren av søppelbilen.

Sjåføren, Manuel Sanchez, har tidligere ofte kjørt forbi nettopp huset til Daniel og familien og tenkt på at han ønsket å gi noe tilbake som takk for alle de hyggelige gestene han har mottatt mens han har utført en av samfunnets viktigste oppgaver.

Ikke lenge etterpå stiger han ut for å overlevere overraskelsen han har med seg i bilen. Reaksjonen til Daniel er det ingen ting å si på. Her snakker vi om overførsel av glede fra et varmt hjerte til et annet.

Vis kommentarer

Anbefalt

Sosiale eksperimenter har lenge vært en trend på Youtube. Denne gangen var det Josh Paler Lins tur. Han ønsket å se hvordan uteliggeren reagerte dersom han ga ham 100 dollar… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Du kan glede noen som trenger det, sjarmere noen du er glad i eller imponere familien.

Å være lykkelig handler om å ha den rette innstillingen.

Som en del av et såkalt sosialt eksperiment tok skaperne bak Youtube-kanalen «ModelPrankstersTV» på seg oppgaven med å sjekke hvordan fotgjengere reagerte da de ble vitne til to ulike… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Jenta tror hun skal møte en 16 år gammel gutt. Isteden dukker en eldre mann opp.

Presten roper nei og skjønner ingenting når dette skjer.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette