Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

I flere uker planla ungdommene på fotballaget det de skulle gjøre for gutten med lærevansker

Alle som har gått på ungdomsskolen vet at det kan være en prøvelse å få aksept og passe inn i gjengen, en tid der man gjerne vil bli inkludert for alt det er verdt.

Keith er en av guttene i klassen som sliter med å få innpass hos de «kule» i klassen. Det at han sliter med lærevansker og grensesetting har ikke gjort det enklere for ham. Dette var inntil fotballgutta planla det som siden skulle vise seg å bli et vendepunkt i livet hans.

En annen positiv effekt vi ser av episoden er hvordan de involverte har blitt mer bevisste på å bry seg om sine medmennesker. En god handling avler flere gode handlinger og et positivt og omtenksomt tankesett.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette