Seksjoner:

© 2024 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En gammel dame ramler på isen, men ingen reagerer. Da skjer det noe utrolig

En kvinne er på vei hjem når hun oppdager at en gammel dame ramler på isen. Når ingen av menneskene rundt bryr seg, blir hun opprørt.

Hendelsen har fått henne til å dele historien, som fikk et helt uventet utfall.

Ta dette som en påminnelse: Se mennesker rundt deg. Hjelp de som trenger det. Vær oppmerksom og omsorgsfull.

Neste gang er det kanskje du som trenger en hånd å holde i.

Kilde: Hrtwarming

En dag spaserte jeg nedover en gate i Chicago. Det var en kald dag. På den andre siden av veien la jeg merke til en gammel dame som bar på to store poser.

Plutselig falt hun på isen. Det virket ikke som om noen la merke til damen. Det var ingen som brydde seg. Det var som om de bare ignorerte damen som hadde havnet i den vanskelige situasjonen.

Noen gikk bare rett forbi, rett over, eller rundt henne. Ingen stoppet for å spørre om hun hadde skadet seg eller om hun trengte hjelp.

Jeg sto å så på i et minutt eller to for å se an situasjonen. Ingen tilbød seg assistanse i det hele tatt.

Selv om jeg visste at jeg kom til å bli sen til jobb, løp jeg over gaten for å se om jeg kunne hjelpe henne. Hun gråt og hadde et stort kutt på beinet sitt.

Jeg hjalp henne opp, samlet sammen alle varene hennes og fulgte henne hjem. Hun bodde bare et par kvartaler unna.

Når det er sagt, er kvartalene lange i byen.

Da vi ankom huset hennes, inviterte hun meg inn på en kopp kaffe. Jeg hadde ikke hjerte til å si nei – hun så veldig ensom ut.

Jeg hjalp henne med å plastre såret, og så drakk vi kaffe. Hun fortalte meg noen interessante historier og viste meg gamle bilder. Dette var starten på et varmt vennskap.

Jeg dro på besøk til damen en gang hver uke etter dette. Hun gledet seg alltid til jeg skulle komme på besøk og serverte alltid kaffe og godteri.

Vi var gode venner i mange år, helt til hun gikk bort. Hun ble 78 år. Jeg savner deg, Hannah. Hvil i fred blant englene.

Hjelp alltid eldre mennesker. Vi vil alle være i deres sko en dag.

Vis kommentarer

Anbefalt

I denne filmsnutten blir vi fortalt hvordan det er mulig for kjeltringer å bruke Iphone for å finne koden vår. Ved å se videoen og høre på forklaringen kan… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På 90-tallet ga moren opp barnet sitt for adopsjon.

Det finnes virkelig ikke noe bedre og mer smittende enn barnelatter!

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)