Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Elevene skjønte ingenting da læreren ba dem om å skrive ned navnet til alle de hater

Kilde: writical.com

En lærer ba elevene sine om å ta med seg tomater på skolen dagen etter. På hver tomat skulle de skrive ett navn. Antall tomater de skulle ta med seg, skulle bestemmes ut fra hvor mange medelever/barn på skolen de hater.

Dagen etter hadde alle barna med seg tomater. Noen hadde med seg to, noen hadde med seg fem og noen hadde med seg over 20 tomater. Det var altså slik at om eleven hatet 10 personer, skulle hun eller han ha med seg 10 tomater.

Deretter fikk elevene beskjed om at de måtte bære rundt på disse tomatene i to uker. Uansett hvor de gikk, om det så bare var til toalettet eller kantinen. De skulle ha med seg tomatene overalt. Etter bare noen dager begynte elevene å klage på at det var tungt, at det luktet vondt og at de ikke likte å bære rundt på tomatene.

Etter en uke spurte læreren: «Hvordan har dere følt dere denne uken?»

Elevene klagde på at det var tungt og at lukten var grusom. Spesielt de som hadde mange tomater.

Da sa læreren: «Dette er veldig likt som det du bærer med deg i hjertet når du ikke liker noen. Hat skader hjertet, og hat følger med hjertet hele tiden. Hvis du ikke kan takle lukten av gamle tomater i en uke, forestill deg hvordan det påvirker hjertet ditt å bære på bitterhet hver eneste dag.

Hjertet er en fantastisk hage som trenger stell jevnlig for å fjerne ugress. Tilgi de som har gjort deg vondt. Da får du plass til å bære på de gode tingene.

Bli bedre. Ikke bitter!»

Barna lærte noe utrolig viktig. Denne kunnskapen bør deles!

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)