Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Barna ble innelåst i bur – så får de møte sin redningsmann 14 år senere

– Det å snakke om sin egen barndom er for de aller fleste barn en reise i gode minner. Min barndom var langt fra nettopp dette. Mine minner fra barndommen var fyllt med mareritt, tortur og mishandling. Det verste er hvordan vi alle ble behandlet som dyr.

Dette var den tøffe virkeligheten for barna fanget i adoptivforeldrenes kjeller.

De middelaldrende, forferdelige adoptivforeldrene hadde bygget bur i kjelleren med hønsenetting, farget i sterke farger. Der sov adoptivbarna i små bur med alarm rett på harde treplater, kun dekket av tynne tepper.

– Da jeg satt inne i buret følte jeg meg som et barn som ikke hørte hjemme i verden. Det var som om meningen i livet mitt var å bli torturert, forteller Simon.

Nedenfor skal vi få se videoen der de torturerte barna får møte sin redningsmann, Carlyle. Det blir et møte preget av sterke følelser:

Del gjerne denne sterke historien videre. Heldigvis finnes det mennesker som Carlyle som tar tak når de ser at noe ikke stemmer.

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette