Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

78 år gamle Tona sørget over tapet av mannen på kirkegården. Så kom det en mann og gjorde følgende

Ikke uventet var 78 år gamle Tona Herdon helt fra seg av sorg da ektemannen gjennom mange års ekteskap gikk bort. Det siste hun ville tenke på var enda en ny tragedie, men verden hører ikke alltid på personlige ønsker.

Da hun var på kirkegården for å sørge ved ektemannens gravstein, skjedde det man ikke skulle tro at mennesker ville være i stand til å gjennomføre, hun ble ranet.

Idet man skulle mistenke at den generelle troen på menneskeheten stadig svekkes, skjer noe som skaper fornyet tro.

15 år gamle Christian ser på nyhetene at en veldig kjent person er mistenkt for ugjerningen. Politiet har satt faren hans som hovedmistenkt i saken!

Christian handler umiddelbart, og ønsker et møte med den utsatte kvinnen. Ikke fordi han selv er mistenkt i saken på noe vis, men for å gjenoppta en balanse i verden, og bevise at det finnes noe godt i mennesket.

Hvor fantastisk er det vel ikke å være vitne til to enkeltindivider med totalt ulik familiebakgrunn, som på få sekunder er i stand til å vise hverandre gjensidig forståelse, medfølelse og respekt?

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette