Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

78 år gamle Tona sørget over tapet av mannen på kirkegården. Så kom en mann og gjorde følgende

Ikke uventet var 78 år gamle Tona Herdon helt fra seg av sorg da ektemannen gjennom mange års ekteskap gikk bort. Det siste hun ville tenke på var enda en ny tragedie, men verden hører ikke alltid på personlige ønsker.

Da hun var på kirkegården for å sørge ved ektemannens gravstein, skjedde det man ikke skulle tro at mennesker ville være i stand til å gjennomføre, hun ble ranet.

Idet man skulle mistenke at den generelle troen på menneskeheten stadig svekkes, skjer noe som skaper fornyet tro.

15 år gamle Christian ser på nyhetene at en veldig kjent person er mistenkt for ugjerningen. Politiet har satt faren hans som hovedmistenkt i saken!

Christian handler umiddelbart, og ønsker et møte med den utsatte kvinnen. Ikke fordi han selv er mistenkt i saken på noe vis, men for å gjenoppta en balanse i verden, og bevise at det finnes noe godt i mennesket.

Hvor fantastisk er det vel ikke å være vitne til to enkeltindivider med totalt ulik familiebakgrunn, som på få sekunder er i stand til å vise hverandre gjensidig forståelse, medfølelse og respekt?

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette