Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Ser du noe spesielt på denne himmelen?

En mann på sykkeltur oppdager plutselig noe veldig spesielt. Heldigvis filmer han den ekstraordinære himmelen.

Til å begynne med ser det ut som et relativt «vanlig» lys på himmelen, men så blir man overrasket. Lyset beveger på seg, og på en helt spesiell måte. Dette har i hvert fall ikke jeg sett maken til før.

Det kan faktisk se ut som om lyset tar seg en dans på himmelen – men hva er dette egentlig? Man kan jo nesten bli redd for at det er en UFO eller lignende. Et normalt syn er det i hvert fall ikke.

Det er vanskelig å slutte å se på denne filmsnutten når man først har begynt. Det kan til og med hende man føler behov for å se den et par ganger etter hverandre. Bare for å være helt sikker.

Jeg tror nesten ikke mine egne øyne!

Vis kommentarer

Anbefalt

Har du hørt om uttrykket «Overdose av søthet», kanskje først og fremst brukt i engelske sammenhenger? Denne pusen matcher uttrykket perfekt der den ligger på sofaen og sakte strekker… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Heldigvis oppdaget mor og far dette fort.

Det har alltid vært hennes største drøm å en gang kunne stå på scenen sammen med Celine Dion og fremføre en av hennes kjente sanger. Endelig ser drømmen ut til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette