Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Her viser han frem boligen sin i New York

Luke Clark Tyler jobber med design. Nå vil han vise frem den lille leiligheten han bor i, i New York. Det som overrasker mest er at han også jobber fra denne boligen. Totalt er den på 78 sqft, rett i overkant av syv kvadratmeter.

Han åpner døra og viser hvordan det hele fungerer. Han har en sofa som han kan gjøre om til en seng når det er tid for å legge seg. Han har plassert et speil foran arbeidsplassen slik at han skal få følelsen av at rommet er større enn det faktisk er. Mannen forteller at man kan vende seg til det meste. Han har funnet mange lure løsninger, men for de fleste ville nok klausen kommet umiddelbart.

Kunne du bodd her?

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette