Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Hun bor i en bank - Smud.no

Klarer du å gjette hva dette bygget var før hun flyttet inn?

I en liten by kalt Spring City i Pennsylvania, USA, var det en gang en bank. Denne banken ble bygd i 1872 og holdt ut i 117 år før den måtte stenge i 1989.

Det var da Cathy Calhoun bestemte seg for å kjøpe den. Hun kjente allerede bygget godt – nemlig fordi hun startet karrieren sin ved å jobbe i denne banken i 1972.

Da hun tok over bygget var det akkurat som om den bare var stengt for helgen, for alt var inntakt da hun tok over. Til og med papirarbeidet og innholdet i diverse safe-bokser. Hun fikk også med nøklene til disse og har brukt innholdet som dekorasjon igjennom det noe unike hjemmet.

Cathy ville reservere så mye av den gamle banken som mulig, men måtte også prøve å gjøre det levbart. Velvet i første etasje har hun beholdt og gjort om til en bar.

MEN, det som kanskje er mest spennende med denne boligen er at det originale velvet i kjelleren, fra 1972? Det har hun gjort om til en badstue!

Se selv, forvandlingen er ganske storslagen!

Hadde du klart å se for deg et hjem i dette?

De gamle safene var fortsatt fulle av eiendeler da Cathy tok over. De har hun brukt som dekorasjon.

Velvet i første etasje har hun gjort om til en bar – midtpunktet i huset!

Soverommet er lage fra det gamle styrerommet.

Alle lysekroner i huset er originale, taket også!

Visstnok spøker det i denne trappa, etter at en mann døde i et bankran på starten av 1900-tallet, men det har ikke Cathy merket noe til.

Hva tror du – kunne du bodd her?

Vis kommentarer

Anbefalt

Tagg en person som bør få med seg dette.

Foreldrene fikk beskjed om at deres to år gamle datter trengte hjerteoperasjon for å overleve. Det fikk dem til å tigge etter penger for å få det til. De måtte… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kan gjøre hverdagen bedre for mange mennesker med dette i bakhodet.

Advokaten ved navn Fred Boettcher var på besøk hos sin datter og inntok et ellers vanlig måltid sammen med familien idet han la merke til Brians flotte karisma og medmenneskelighet.

Denne gangen er det Jonathan Jackson som gir oss de nydelige strofene.

Hunden «Pumpkin» vandret gatelangs. Redd, skadet og alene.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)