Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Klar for å miste munn og mæle? Da skal du høre syv år gamle Rehma. Jeg har ikke ord!

Det finnes nesten ikke adjektiver i ordboka som kan rettferdiggjøre det talentet syv år gamle Rehma Marvanne innehar. Med sin fløyelsmyke røst og briljante tonekontroll er hun her å se i sin vakre gospelversjon av «Amazing Grace».

Sangen har for Rhema blitt en måte å finne indre styrke, håp og ro etter at moren gikk bort i 2008 etter lengre tids sykdom.

Vis kommentarer

Anbefalt

Michelle har opplevd noe alle mødre bør slippe. Hun mistet sin 19 år gamle sønn. Det var en ulykke på jobben som førte til at han døde.

En av sykepleierne gjør noe som overrasker familien. Det er derfor de velger å filme pleieren når hun gjør det enda en gang.

Skulle gjerne hatt en sånn kreativ pappa selv!

Sønnens reaksjon treffer meg i hjerterota hver gang!

Idet han fikk vite at datteren hadde forlovet seg, visste han straks hva han ønsket å gjøre i bryllupet hennes. I og med at datteren Nicole jobber som tegnspråktolk… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det som startet som en greie noen oppfattet som noe snodig, har nå blitt en svært hjertevarmende rutine alle de forbipasserende setter stor pris på. Før og etter skolen blir… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette