Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Idet gatemusikanten starter å synge skjønner man at dette blir en opptreden man vil få med seg

Det irske rockebandet Snow Patrol spilte i 2005 inn superlåten «Chasing Cars», en hit som gjennom årene har runget ut av millioner av stereoanlegg verden over og blitt produsert i utallige coverversjoner.

Den dyktige musikanten Rob Falsini står bak noen meget imponerende coverlåter, blant annet denne kraftfulle utgaven av sangen nevnt innledningsvis. Denne gang fremført i Covent Garden i London.

Du kan nå glede deg til fire minutter med nydelige toner, vel akkompagnert av et godt håndlag med gitaren. Alt i alt en totalpakke som høyst sannsynlig kommer til å føre med seg lukrative spillejobber.

Vis kommentarer

Anbefalt

Kanskje er du som meg: Du kjenner deg tilfreds med deg selv etter at du faktisk har klart å bake noe som ikke totalt kollapser i ovnen, og som… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er ikke hver dag man får beskjed om at man skal få et barnebarn.

Det er ganske morsomt å leke i regnet når du har en glatt stol å skli på!

Dette er historien om Noah. Gutten som ble født «uten hjerne».

Michelle har opplevd noe alle mødre bør slippe. Hun mistet sin 19 år gamle sønn. Det var en ulykke på jobben som førte til at han døde.

En av sykepleierne gjør noe som overrasker familien. Det er derfor de velger å filme pleieren når hun gjør det enda en gang.

Skulle gjerne hatt en sånn kreativ pappa selv!

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette