Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Hun kaster ting bak seg, treffer hver gang - Smud.no
Foto: YouTube

Hun har et noe spesielt talent. Jeg hadde aldri klart dette

De sier jo at om barnet ditt har noen spesielle talenter så skal du pleie det så godt som mulig, slik at interessen ikke dør ut.

Denne jenta har garantert et spesielt talent. Hun kaster ting bak seg og de treffer hver. eneste. gang. Skaperne av videoene sverger at det ikke er noen spesialeffekter brukt her, og det tror vi på. Det kan se ut som hun har en lysende basketballkarriere foran seg, i hvert fall.

Jeg må innrømme at jeg er imponert, jeg klarer så vidt å treffe munnen når jeg spiser middag…

Hva med deg, har du noen lignende, litt rare talenter?

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette