Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Ikke et øye i salen var tørt da den hjemløse og tidligere mishandlede Choi viste hva han er god for

Opp på scenen stiger 22 år gamle Choi, ved første øyekast ser han ut som en vanlig, ung mann, men ingen vet hva som skjuler seg under overflaten eller hvilke tunge erfaringer han gjort seg i løpet av livet.

Han ble etterlatt på barnehjem da han var tre år gammel, et opphold som i de to neste årene skulle føre til fysisk og mental mishandling. Umenneskelige forhold gjorde at han rømte, i en alder av fem år (!), og siden har han bodd på gata under særdeles uverdige vilkår.

Hele Korea blir her kjent med Choi og hans livserfaringer, en historie som naturlig nok beveger både dommerpanelet og publikum. Den virkelige kronen på verket får du servert idet du innser hvilket talent han har skjult for verden i alle disse årene.

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette