Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne gutten beviser at absolutt alt er mulig

Cornel Hrisca-Munns første møte med verden da han ble født en kjølig desemberdag i 1991 var fylt med alt annet enn glitter og solskinn. Hans høyre bein var sterkt deformert, og han manglet underarmer.

Moren skrek da hun fikk se han. Fødselsattest ble ikke utstedt etter at legene konkluderte med at han kun kom til å leve et par dager. Senere sendt ut på landsbygda for å dø sammen med andre handikappede. Men Cornel ga aldri opp. Etter å ha fått medisinsk behandling av en omtenksom lege, før han så senere ble adoptert til England, fikk livet en ny vending for den unge gutten.

Flere år senere har han et hektisk liv som student, i tillegg til å inneha noen nesten uvirkelige ferdigheter på trommer.

Han beviser at absolutt alt er mulig!

Vis kommentarer

Anbefalt

Har du hørt om uttrykket «Overdose av søthet», kanskje først og fremst brukt i engelske sammenhenger? Denne pusen matcher uttrykket perfekt der den ligger på sofaen og sakte strekker… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Heldigvis oppdaget mor og far dette fort.

Det har alltid vært hennes største drøm å en gang kunne stå på scenen sammen med Celine Dion og fremføre en av hennes kjente sanger. Endelig ser drømmen ut til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette