Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Rowden hadde bare ett ønske før han døde. Det fikk han innfridd, 10 timer før han gikk bort

I starten av 2014 bestemte Rowden og Leizel seg. De skulle gifte seg til sommeren. Datoen ble satt til 8. juli, samme dag som Rowden ville fylt 30 år. Livet så lyst ut, de hadde en perfekt familie, mye hverdagslykke, og en to år gammel datter de elsket mer enn noe annet.

Så kom sjokkbeskjeden, Rowden ble diagnostisert med leverkreft stadium fire i slutten av mai. Både han og familien innser at han ikke har lang tid igjen. Rowden har riktignok ett ønske han gjerne vil gjennomføre før han dør. Han vil gifte seg med sin kjære Leizel.

Det å ta han med ut av sykehuset lar seg ikke gjøre, så seremonien blir satt til et større rom på sykehuset. Etter 12 timer med forberedelser er alle klare. Hans vakre Reizel kommer inn i rommet i en nydelig, hvit kjole. Du kan se det lyse lykke av øynene hans, akkurat som om han kjenner en lettelse bre seg gjennom hele kroppen, som en fortelling tatt rett ut fra eventyrboka.

Under 10 timer senere går han bort, i en alder av 29 år.

Noen mennesker er så redd for å dø, at de aldri starter å leve. – Henry Van Dyke

Lev livet i dag.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette