Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Rowden hadde bare ett ønske før han døde. Det fikk han innfridd, 10 timer før han gikk bort

I starten av 2014 bestemte Rowden og Leizel seg. De skulle gifte seg til sommeren. Datoen ble satt til 8. juli, samme dag som Rowden ville fylt 30 år. Livet så lyst ut, de hadde en perfekt familie, mye hverdagslykke, og en to år gammel datter de elsket mer enn noe annet.

Så kom sjokkbeskjeden, Rowden ble diagnostisert med leverkreft stadium fire i slutten av mai. Både han og familien innser at han ikke har lang tid igjen. Rowden har riktignok ett ønske han gjerne vil gjennomføre før han dør. Han vil gifte seg med sin kjære Leizel.

Det å ta han med ut av sykehuset lar seg ikke gjøre, så seremonien blir satt til et større rom på sykehuset. Etter 12 timer med forberedelser er alle klare. Hans vakre Reizel kommer inn i rommet i en nydelig, hvit kjole. Du kan se det lyse lykke av øynene hans, akkurat som om han kjenner en lettelse bre seg gjennom hele kroppen, som en fortelling tatt rett ut fra eventyrboka.

Under 10 timer senere går han bort, i en alder av 29 år.

Noen mennesker er så redd for å dø, at de aldri starter å leve. – Henry Van Dyke

Lev livet i dag.

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette