Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren begynte å gråte da hun så hva faren gjorde med sønnen

Den teknologiske revolusjonen har brakt med seg en drøss av fordeler, ikke minst av hensyn til enkelhet i hverdagen og fremgang innen forskning. Vi er likevel flinke til å bruke teknologiske nyvinninger som en erstatning for menneskelige, ekte relasjoner.

Denne videoen trykker nettopp på dette punktet, hvor viktig det er at vi opprettholder nær kontakt, ansikt til ansikt, med mennesker vi bryr oss om. Teknologi kan ikke erstatte kjærlighet.

Så skru gjerne av PCen litt oftere, ta kontakt med en gammel venn, og inviter på kaffe. Del gjerne budskapet videre. Du vet aldri når det er for sent.

Vis kommentarer

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette