Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Neste gang du hører noen si «som ei jente», burde du tvinge personen til å se denne videoen

Hvordan ville du følt deg dersom noen sa at du kasta som ei jente? Eller løp som en jente? Produsenten av hygieneartikler, «Always», har i disse dager satset sterkt på jenters generelle mangel på selvtillit gjennom tenårene.

I videoen blir voksne og en yngre bror spurt om hvordan de ser for seg at en jente løper, kaster og slåss. Resultatet viser innsats som bunner ut i klassiske stereotyper vi kjenner igjen fra skolegården.

En annen gruppe med unge jenter før pubertetsalder blir så spurt om å gjøre samme oppgave. Resultatet vi her for se er et ganske annet. Selvtilliten lyser, og jentene gjør virkelig en helhjertet, og flott innsats.

Hva er så budskapet i all sin enkelhet? Jenters selvtillit stuper gjennom pubertetsalderen, og dette vil Always gjøre noe med. Stafettpinnen er kastet.

Viktig budskap, levert av et dyktig filmteam. Denne burde du dele videre.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette