Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Legene sa at han aldri ville kunne gå igjen. Det var inntil han oppdaget en mirakelkur

I hele 15 år slet Arthur Boorman med handikappet han fikk som fallskjermjeger under Golfkrigen. De mange hoppene tok til slutt knekken på ryggen hans. Legene konkluderte med at at han aldri kom til å kunne gå igjen.

Ikke uventet gikk dette utover selvtilliten hans. Han stengte seg inne, ble sterkt deprimert og begynte å spise store mengder mat som førte til høy vektøkning.

Det hele snudde da han mange år senere møtte Dallas, en guru innen yoga som skulle vise seg å endre livet hans drastisk!

Sløs ikke med tiden på å tenke at du er låst i situasjonen du befinner deg i. Du kan ta kontroll over livet ditt, og endre det raskere enn du tror.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette