Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

John visste at hunden hadde det vondt. Det han gjorde har smeltet millioner

Det sies at hunder er menneskets beste venn. John og hunden Shoep er et bevis på nettopp dette. Dette sterke vennskapet har vart i 19 år, helt siden John fant sin beste venn på et omplasseringshjem og tok ham under sine vinger.

Nitten menneskeår er å regne som lenge hos hunder som ofte har en gjennomsnittlig levealder på 12-13 år, noe avhengig av rase. Som et resultat av sin lange levetid har Shoep fått sterke smerter i leddene, særlig belastende når han står oppreist og må hvile kroppsvekten på beina.

John bestemte seg derfor for å prøve en ny teknikk. Hver eneste dag tar de turen ned til sjøen, der John så bærer ham ut i vannet så han får kjenne følelsen av å være så godt som vektløs, og dermed uten smerter. Slik kan de stå i timesvis, mens hunden sovner i armene til sin omtenksomme eier.

John er det ekte eksempelet på kjærligheten og dedikasjonen vi alle burde ha overfor dyrene våre. Del gjerne historien om John og Shoep videre!

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette