Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Ingen ønsket å adoptere Rikki, en chihuahua født med deformerte forbein. Så kom denne jenta inn i livet hennes

Rikki ble født med en misdannelse i begge forbeina. Omplasseringshjemmet visste i det de tok henne under sine vinger, at de var nødt til å finne en familie som aksepterte Rikki akkurat som hun er, og det var nettopp det de fant.

Denne godhjertede jenta vi nå skal få møte fikk først øye på Rikki da faren viste henne en link på Facebook. Ikke lenge etterpå tok de turen bort til omplasseringshjemmet. Resten er historie. Tiden de får sammen bruker de to hjertevennene blant annet til å leke, kose og sove. Enten ved at Rikki legger seg i sengen hennes, eller ved at hun legger seg på gulvet sammen med henne.

«De aller fleste ønsker seg hunder som går på fire bein og ser normale ut, men Rikki er normal. Jeg tvilte aldri et eneste sekund på at det ikke ville bli oss to i det øyeblikket jeg så henne.»

Denne jenta er virkelig født med et hjerte av gull.

Vis kommentarer

Anbefalt

Jackie Evancho har gjennom de siste årene opparbeidet seg et respektabelt rykte innad i musikkbransjen for sin ufattelig vakre stemme. Med flere respektable opptredener i bagasjen, herunder også en rekke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På et tidspunkt gjør hun oss litt redde. Bevegelsene ser «skumle» ut.

Konsentrasjonsleiren som får oss til å svette, gråte, og puste tungt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette