Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun dedikerte auditionen til sin avdøde mor og fikk hele salen til å briste sammen i tårer

Ashly Williams var bare 14 år gammel da hun mottok den mest tragiske nyheten et barn noensinne kan få: Hennes mor var blitt drept.

Til tross for at hun dedikerte auditionen til hennes mor, valgte hun å ikke bruke bakgrunnshistorien for å sanke sympati hos verken dommerne eller publikum. Hun lot derimot stemmen snakke for seg, og gjett om den nådde frem til både publikum og dommere!

Hun valgte å synge Whitney Houstons «I will always love you», mest sannsynlig en av de mest sungne låtene gjennom tidene med utallige talentprogrammer. Likevel har hun en fantastisk klarhet i stemmen, og en stemmekontroll som skiller seg fra andre deltakere. For et vanvittig talent!

Del gjerne denne sterke historien videre dersom du ble like imponert over Ashly som meg!

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette