Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Han var både utsultet, forlatt og misbrukt. Forandringen hans kommer til å gi deg tårer

På en av sine vante turer rundt om i nære nabolag kjører Elad Hagar, en av grunnleggerne bak «Hope for Paws». «Hope for Paws» er navnet på en dyrevernsorganisasjon som hjelper forlatte og mishandlede dyr over hele USA.

Denne gangen kommer han over en mørk puffel med navn Theo som gjemmer seg under en av bilene som står parkert langs veien. Veldig redd for mennesker etter å blitt forlatt av sine eiere for ett år siden, og siden klart seg på egenhånd som løshund. Etter en intens kamp klarer Elad til slutt å få roet ned puddelen. De to finner tonen, og han føler seg deretter såpass trygg at han blir med i bilen tilbake til Dyrebeskyttelsen.

Det er et vakkert øyeblikk vi blir vitne til da Theo får fornyet tillit til mennesker og innser at Elad ikke er noe å være redd for. Senere venter trygge omgivelser, god mat, og pelspleie. Til slutt vil du se så forandret og livsglad han virker der han sosialiserer seg med andre hunder. Det er som om han har blitt født på nytt. Så lykkelig og glad.

Du må gjerne dele videre dersom du ønsker å vise din støtte til dyrevernsorganisasjoner og deres livsviktige arbeid over hele verden.

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette