Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Alt håp er ikke ute. Etter å ha sett dette vil du få fornyet tro på menneskeheten.

Media flommer over av negative inntrykk. I det ene øyeblikket hører du om en familietragedie der mannen i huset tok livet av kone og barn, mens du i det neste øyeblikket hører om rasering av verdifulle naturområder til fordel for økonomisk profitt.

Du skulle nesten ikke tro det fantes godhet igjen på denne planeten, hvert fall ikke hos menneskeheten. Men så har du da disse menneskene som beviser at det fortsatt finnes folk som bryr seg om hverandre.

Menneskene som strekker ut en hjelpende hånd av ren omtanke, selv om de vet at de ikke vil motta noe økonomisk kompensasjon. Disse som kommer inn på sykehusene med glede og varme som de sprer til alle som kanskje ikke har så mange måneder igjen.

Eller hva med personene som legger inn en skikkelig innsats for dyr i knipe. Dyr som andre har dumpet fra seg i en grøftekant. For blant alle de kriminelle som kun virker å spre galle, og alle store selskaper som setter penger foran naturvern, så finner du disse fantastiske menneskene som setter fellesskapet i sentrum. Mennesker som bidrar til at vi alle skal føle oss inkludert og ivaretatt.

Vis kommentarer

Anbefalt

Dette er historien om Noah. Gutten som ble født «uten hjerne».

Publikum ble vitne til en oppvisning i særklasse.

Dette er nesten ikke til å tro.

Den 15 måneder gamle jenta vet akkurat hva som må gjøres.

Det blir et tårevått øyeblikk for noen og enhver.

En eldre mann reiser seg og spør: «Har du ikke lagt igjen noe?»

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette