Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Gutten åpner jentas bh gjentatte ganger. Fått med deg morens hevn? Fantastisk!

Historien om moren som blir kalt inn til foreldremøte fordi datteren hennes har slått en gutt i hodet, er god, spennende og overraskende.

Når gutten gjentatte ganger åpner jentas bh, bestemmer hun seg for å sette en stopper for trakasseringen. Læreren velger nemlig å overse problemet.

Morens reaksjon er helt fantastisk! Det er sånn det skal gjøres. Seksuelt overgrep er ikke greit.

Kilde: Avisa.dk

Her er historien fortalt fra morens perspektiv:

Telefonen min ringte mens jeg var på jobb: «Hei, dette er din datters lærer. Det har vært en hendelse her på skolen hvor din datter har vært involvert. Du blir nødt til å komme».

Jeg svarte: «Er hun dårlig? Eller har hun skadet seg? Kan det vente et par timer?»

Læreren: «Det er virkelig viktig, vi har forsøkt å få tak i deg i 45 minutter».

Jeg ankom skolen og fløy inn på kontoret hvor jeg så min datter, hennes lærer, rektoren og en gutt med blodig neste og hans foreldre.

Rektoren: «Hei, så bra at du endelig kunne dukke opp».

Jeg: «Ja, det har vært rimelig travelt på jobb. Jeg har brukt de siste par timene på å sy 40 sting på en gutt, fordi moren hans hadde slått ham med et jernrør. Derfor ble jeg også nødt til å innblande politiet».

Så begynte rektoren å fortelle hva som hadde skjedd uten å bli rød i fjeset. Gutten hadde flere ganger forsøkt å rive min datters bh av, den siste gangen lyktes ham. Da slo min datter ham to ganger hardt i hodet.

Jeg: «Så dere vil vite om jeg har tenkt til å saksøke på grunnlag av at gutten har seksuelt trakassert datteren min, noe skolen åpenbart tillater?»

Alle de andre i rommet ble nervøse da jeg nevnte seksuelt overgrep.

Læreren: «Jeg tror ikke det var ment slik».

Rektoren: «Ikke la oss overreagere».

Guttens mor begynte å gråte. Jeg henvendte meg til min datter og spurte hva som hadde skjedd.

Datteren min: «Han prøvde å åpne bh-en min gjentatte ganger. Jeg ba ham om å stoppe, men det gjorde han ikke. Deretter sa jeg ifra til læreren som sa jeg bare skulle «ignorere» det. Gutten gjorde det enda en gang, og da slo jeg ham to ganger hardt i ansiktet så han stoppet».

Jeg vendte meg mot læreren og spurte: «Lot du ham gjøre dette? Hvorfor stoppet du ham ikke? Kom hit så jeg kan ta deg litt på skrittet!»

Læreren: «Hva? Nei!»

Jeg: «Synes du det er upassende? Hvorfor går du ikke å tar av bh-en til guttens mor? Så kan vi se hvor gøy hun synes det er. Eller meg for den saks skyld. Tror du at det bare er barn det er morsomt for?»

Rektor: «Med all respekt frue, så har din datter gjentatte ganger slått en elev».

Jeg: «Nei. Hun har forsvart seg selv mot seksuelt overgrep. Se bare på dem. Han er nesten 1.80 cm høy, og 1 meter bred. Hun er 150 høy og en halv meter bred. Han er en halv meter høyere og en halv meter bredere enn min datter. Hvis lærerne som skal beskytte klassen sin, velger å ikke gjøre det, så er det faktisk helt i orden at hun beskytter seg selv».

Guttens mor fortsatte å gråte, mens faren så bare sur og flau ut.

Jeg: «Jeg tenker å ta henne med meg hjem nå. Jeg tror gutten har lært sin lekse, og jeg håper at dette aldri, noensinne, vil skje igjen. Ikke med min datter, og ikke med noen av de andre jentene på skolen. Du ville aldri tillatt at dette skjedde mot en lærer, hvordan kan du tro at det er noe annerledes bare fordi min datter er 15 år? Og hvis DU (til gutten) noen gang legger så mye som en finger på min datter igjen, så får jeg deg arrestert for overgrep. Er det forstått?»

Snakk om å ha en fantastisk mor! Sånn skal det være.

Vis kommentarer

Anbefalt

«Sånn her er det, det finnes to typer mennesker, og det har det gjort siden tidenes morgen».

Forfatteren bak denne tankevekkende historien er ukjent. Den har versert på internett helt siden starten av 2000-tallet og innehar et treffende, tidløst budskap som alle kan kjenne seg igjen… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Han var hjemme alene med sine yngre søsken, det var han som hadde ansvaret for å passe på dem.

«Når jeg står opp om natten for å tisse, slår den gode Gud lyset på for meg».

Filmen er laget med tanke på terror. Det er sikkerhetsekspert Bill Stanton som viser frem triksene.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)