Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Familien fant denne hjelpeløse hjortekalven fanget i porten. Fortsettelsen vil fylle deg med varme

Wildlife Aid er en britisk organisasjon som hjelper og behandler skadde dyr, i stor grad drevet av veldedighet og fantastiske mennesker. Denne gangen har de fått et oppdrag ute på landsbygda. Kvinnen i huset har oppdaget en hjortekalv som har satt seg fast mellom stengene i porten.

Med hjelp fra Simon kommer til slutt hjortekalven løs. Reaksjonen i etterkant er virkelig det beste med hele videoen! Gjenforent med sin mor, i godt selskap med andre dyrearter. Naturen i all sin prakt og skjønnhet!

Jeg vet ikke med deg, men dagen min ble straks MYE bedre etter å ha sett denne varme episoden. Del gjerne videre med venner og familie!

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette