Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Det denne faren gjorde for sin syke datter smeltet alle. Se hun smile etter 03.30

Vi skal her få hilse på McKenzie Carey, en skjønn jente født i 2002. Ett år etter at hun ble født ble hun diagnostisert med livstruende sykdom i mitokondriene, som har gått sterkt utover hennes evne til å gå og snakke, og gjort at hun i dag er avhengig av rullestol.

Til tross for de store begrensningene har hun to fantastiske foreldre som stiller opp 100 %. Disse fungerer som Mckenzies solstråler i hverdagen, selv på dager når ting er ekstra vanskelig.

Selv om hun ikke har muligheten til å gå eller snakke, hindrer ikke det henne fra å danse og synge foran en jublende forsamling. Når du ser hvor bredt hun smiler etter opptredenen så kan du jo tenke deg hvor mye det betydde for henne. For en far, og for en datter, som finner glede i hverdagen selv når livet stritter imot.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette