Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Andre barn ønsker seg kanskje en lekebil eller en dukke. Denne gutten ønsker seg først og fremst en mor

Kortfilmen har høstet flotte tilbakemeldinger fra flere hold for sitt viktige budskap. Den er ikke lang, men rekker å ta oss med til et stort problem – barn som vokser opp uten foreldre.

Vi skal til India der vi møter den unge gutten som lever sine dager på et barnehjem. Han har nok av jevngamle venner, men mangler en vesentlig del av livet de fleste tar for gitt, en mor.

Historien er basert på en ekte historie fra Irak, og viser viktigheten av adopsjon og hvordan det gir trygghet, styrke og varme til et barn som ikke kan bli tatt hånd om av sine biologiske foreldre. All respekt til personer med adopterte barn som sørger for gode oppvekstvilkår og gjennom å være flotte rollemodeller!

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette