Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Kvinnen reddet løven fra døden. Her blir de gjenforent. Reaksjonen er ubeskrivelig

I over 20 år har den colombianske kvinnen Ana Julia Torres jobbet med vanskeligstilte dyr. Dette kan være dyr som har blitt mishandlet av tidligere eiere eller slik som denne løven som hun fant skadet og etterlatt i skogen for å dø.

Løven, som for øvrig har fått navnet Jupiter, ble tatt hand om av kvinnen med riktig ernæring og helsebehandling. Senere gjorde Ana en avtale med en dyrehage i nærheten som lovet å stille med gode forhold.

Etter å ha tilbrakt mye tid fra hverandre ønsket kvinnen å besøke dyrehagen for å se hvordan det gikk med Jupiter. Det var tid for gjenforening.

Jeg kan vel bare røpe såpass at selv om Jupiter er stor, kraftig og med potensielt dødelige egenskaper, er det en myk og kjælen kattepus hun møter.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette