Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Når den unge gutten begynner å spille denne låta på piano gir han oss bakoversveis

Talentet du nå skal få møte heter yohan Kim og er 13 år gammel. Hadde Michael Jackson sett hva han får til på piano, ville han vært utrolig stolt. Den unge gutten fremfører nemlig «Bad» – og han gjør det på strålende vis.

«Bad» høres ut som en vanskelig låt å spille på piano, men 13-åringen får det til å se enkelt ut. Det er trolig fordi han har øvd lenge.

Det tar ikke lang tid fra han begynner å spille og til han har gitt oss fullstendig bakoversveis. Dette er imponerende!

Se så flink han er!

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette