Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hun sliter med dårlig selvtillit pga utseendet. Her viser hun verden sitt talent

Hun sammenligner seg selv med Rihanna og Beyoncé, og konkluderer med at hun ikke har det som skal til for å bli en stjerne.

– Tøv, kan dommerne raskt konkludere med.

– Du har akkurat den perfekte formen, sexyformen!

Kvinnen vi skal møte er 31 år gamle Samantha Brookes, en vakker dame proppet med personlighet. Hva dommerne ikke vet, vel inntil hun åpner munnen riktignok, er hvor praktfull og karakteristisk sangstemme hun har!

Vi har sett overraskende auditioner tidligere, men denne er en av de kraftigste vi har sett på lenge. Her det bare å sette seg ned og nyte hennes versjon av «One Moment in Time»!

For en stemme!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette