Seksjoner:

© 2024 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Naboen nekter å kutte trærne sine. Da bestemte kvinnen seg for å ta hevn

Det er ikke alltid en dans på roser å skulle ha et godt forhold til naboen sin. Vi er alle forskjellige, og vi kommer dessverre ikke overens med alle vi møter.

Har du noen ganger irritert deg over det enormt store treet naboen har i hagen? Kanskje det til og med blokkerer for sol? Da kan man få lyst til å finne frem motorsaga med en gang.

I denne historien møter vi to naboer som sliter med å bli enige. Den ene av dem ser ut til å være over gjennomsnittet egoistisk, og også ganske frekk.

Det kvinnen gjør for å ta hevn, er ELEGANT.

Kilde: Reddit

En nabokrangel

Min bestemor giftet seg i 1962, med en ung mann som var i militæret. Som bryllupsgave, kjøpte deres foreldre et fint hus til dem i forstaden. Hvitt gjerde og mange mål med tomt. Ikke lenge etter at de flyttet inn, plantet naboen et bærtre på den ene siden av tomten deres, nærme oppkjørselen til mine besteforeldre.

Cirka 15 år senere hadde treet blitt GIGANTISK. Fugler kom å spiste av bærene, og hver eneste bil som sto parkert i nærheten ble bæsjet på av fuglene. Oppkjørselen til bestemor og bestefar ble full av møkk, og hver gang de malte gjerdet ble det «ødelagt».

Når bestemor forsto hvem som var «skyldig», bakte hun en god eplepai og gikk til naboen. Hun spurte om det var mulig for han å trimme treet slik at ikke grenene hang over deres innkjørsel. Naboen ba henne ikke bekymre seg, han sa han skulle fikse det veldig snart.

Tre dager senere åpnet bestemor døra og fant en halv-spist pai på en tallerken. Den var full av maur, og hadde en lapp på seg hvor det sto: «Jeg ombestemte meg».

Bestemor kastet paien og bannet til den store gullmedaljen. Hun kjeftet oppover og nedover om at hun skulle få naboen til å trimme det treet, eller ta hevn. Hun tok det opp med fylkesmannen, men fikk beskjed om at hun ikke kunne trimme treet, siden det var på naboens tomt. Altså var det naboens eiendel.

Årene gikk, og bestemor spurte om og om igjen om han kunne trimme treet. Hun spurte så hyggelig hun kunne hver gang. Hans svar var stadig: «Nei» og «Stikk av».

Så, endelig, på midten av 90-tallet pensjonerte bestemor seg, og fikk en enorm bonus av arbeidsgiveren for de 35 årene hun hadde jobbet der. Hun brukte pengene på å kjøpe tomten som var på den andre siden av naboens hus. Deretter kjøpte hun 16 trær og plantet dem nær tomtegrensa, på begge sider av naboen.

For rundt 3 år siden ble naboen sur på grunn av all møkk og ødeleggelser det førte til for hans biler. Han kuttet alle trærne uten lov. Bestemor dro han så til retten, og han ble tvunget til å betale og gjøre opp for alle trærne han hadde ødelagt.

Der fikk han som fortjent!

Vis kommentarer

Anbefalt

I denne filmsnutten blir vi fortalt hvordan det er mulig for kjeltringer å bruke Iphone for å finne koden vår. Ved å se videoen og høre på forklaringen kan… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

På 90-tallet ga moren opp barnet sitt for adopsjon.

Det finnes virkelig ikke noe bedre og mer smittende enn barnelatter!

Det er kanskje ikke så rart at dommerne i X Factor UK blir oppgitte over kvinnens sangvalg. «Amazing Grace» har vi hørt tusenvis av ganger, og mange feiler når… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)