Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren skjønte ikke hvorfor babyen bare ville spise med faren. Så fikk hun se dette

Alle foreldre vet at det til tider kan være en utfordring å få de små til å spise, spesielt å skulle få dem til å spise det du har kjøpt inn og ønsker at de skal få i seg. Moren i dette scenarioet skjønte ikke hvorfor det kun var barnets far som fikk den lille til å spise – hun hadde store problemer med å få det samme resultatet.

Men en dag ble barnet og faren filmet, og da hun så dette opptaket skjønte hun plutselig hvordan det hele hang sammen. Faren gjør nemlig noe helt spesielt hver eneste gang det er tid for mat.

Dette bare må du høre!

Vis kommentarer

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette