Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Mannen sier at kona er heldig som giftet seg med han. Konas reaksjon er herlig

Livet er ekstremt uforutsigbart. Vi kan møte en vi tror vi skal ende opp med, men så forandrer alt seg. Brått.

Når traff du din utvalgte? Og er du sikker på at det blir dere for alltid?

Historien vi skal innom nå, tar en liten titt på dette, men mest av alt retter den fokuset mot ordtaket som sier følgende: «Bak enhver suksessfull mann står en kvinne».

Kilde: Little Things

«Du er heldig som giftet deg med meg»

Thomas Wheeler, administrerende direktør i et stort forsikringsselskap, og hans kone kjørte på motorveien da han oppdaget at de trengte å fylle bensin.

Wheeler kjørte av motorveien ved neste avkjøring og fant en nedslitt bensinstasjon med kun en bensinpumpe. Han spurte den eneste som jobbet der om å fylle tanken og sjekke nivået på oljen. Så tok han seg en gåtur rundt stasjonen for å strekke litt på beina.

Når han var på vei tilbake til bilen, la han merke til at kona snakket med mannen som fylte bensin. De hadde en svært engasjerende samtale så det ut som. De sluttet å snakke da Wheeler betalte for bensinen.

Når han så satte seg inn i bilen igjen, så han at mannen vinket til kona og sa: «Det var topp å snakke med deg». Når de kjørte ut fra stasjonen, spurte Wheeler kona si om han kjente denne mannen. Det innrømmet hun at hun gjorde.

De hadde gått på videregående sammen, og hadde vært sammen i ett år.

«Wow, du var heldig som traff meg», skrøyt Wheeler. «Hadde du giftet deg med han, hadde du vært kona til en som jobber på en bensinstasjon, istedenfor å være gift med en administrerende direktør».

«Kjære, hvis jeg hadde giftet meg med han, ville han vært administrerende direktør, og du hadde jobbet på en bensinstasjon».

Kommentarer:

Anbefalt

Tagg en person som bør få med seg dette.

Foreldrene fikk beskjed om at deres to år gamle datter trengte hjerteoperasjon for å overleve. Det fikk dem til å tigge etter penger for å få det til. De måtte… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kan gjøre hverdagen bedre for mange mennesker med dette i bakhodet.

Advokaten ved navn Fred Boettcher var på besøk hos sin datter og inntok et ellers vanlig måltid sammen med familien idet han la merke til Brians flotte karisma og medmenneskelighet.

Denne gangen er det Jonathan Jackson som gir oss de nydelige strofene.

Hunden «Pumpkin» vandret gatelangs. Redd, skadet og alene.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)