Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Heldigvis fikk onkelen filmet jenta da hun plutselig gjorde dette i bilen

Den lille jenta sitter i bilsetet sitt i bilen, men hun klarer like vel å skape liv og underholdning for de andre passasjerene. Mye tyder på at «Uptown Funk» er en av favorittlåtene hennes. Hun er i hvert fall nødt til å bevege seg når hun hører sangen.

Onkelen fikk heldigvis filmet dette fantastisk øyeblikket. Den unge jenta venter på at noe helt spesielt skal «skje» i sangen, og når det skjer? Ja, følg godt med på sjarmtrollet da.

Så søt!

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette