Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Han fotograferer sin gravide kone, men når han ser nærmere på det får han sjokk

Kilde: liftable.com

Det å være gravid er en spennende periode både for kvinnen, og for mannen som snart skal bli pappa. Derfor er det ikke veldig rart at mange velger å ta mange bilder i løpet av månedene.

Et par bestemte seg for å ta bilder av babymagen mens de var på ferie. Kona hadde stilt seg opp i sanden, med havet bak seg. Mannen sto klar til å ta bilde. Dette var et minne de kunne se tilbake på, og huske både ferien og den spennende tiden.

Kanskje de en dag også kan vise bildet til barnet og fortelle historien bak det.

Men da mannen tok en nærmere titt på dette bildet, oppdaget han noe som nærmest ga ham sjokk. Ta en titt på bildet under!

En delfin ville også være med på bildet!

Dan Mozer

Det er ikke ofte man får et slikt blinkskudd av en delfin, og det er i hvert fall ikke ofte man får dette «tilfeldig» med på et bilde.

Denne var de heldige med! Bildet kommer til å gi dem mye glede, i lang tid.

Del gjerne videre hvis du også synes dette var utrolig.

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)