Seksjoner:

© 2023 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Da han skulle kjøpe ny do, oppdaget mannen at han hadde gjort dette feil hele livet

Det er noen ting i livet som er ren vane. Ting vi gjør uten å tenke over det, og ting vi er helt sikre på at er «riktig».

Innimellom opplever vi at vi har gjort noe feil nesten hele livet. Det kan svi.

Nå skal vi ta en tur innom en stakkars mann, som oppdager noe utrolig. Vi føler med han og lar han fortelle om hendelsen selv.

Kilde: Tickld

Så. Jeg håper at en hel haug med mennesker vil komme til å støtte meg på dette, men jeg har en følelse i meg som sier at det kan hende jeg er helt alene om følgende vane.

Toalettet vårt ble ødelagt så jeg var på tur for å kjøpe et nytt. Hvis du noen gang har vært på jakt etter et nytt toalett vet du at det dreier seg mye om design og utseende. Blant annet høyde og form. Jeg holdt på å kjede meg ihjel.

Til slutt kom en butikkmedarbeider bort til meg for å hjelpe til: «Du vil sannsynligvis ha et toalett med sete som automatisk går tilbake på plass etter at du har dratt ned? Ikke sant?»

Jeg spøkte med han og sa: «Hadde det ikke vært for at jeg har en kone, hadde jeg kunnet spare mange penger nå. Da kunne jeg bare kjøpt et toalett uten sete og sluppet å høre klagingen over at jeg glemmer å legge det ned igjen».

Selgeren ga meg et rart blikk og sa: «Uh, men hva med når du skal bæsje?»

Som den største selvfølge påpekte jeg at jeg er en mann, og at jeg ikke trenger å legge setet ned. At jeg sitter på kanten.

Selgeren bare stirret, som om jeg hadde sagt det merkeligste han noen gang hadde hørt.

Flere pinlige øyeblikk senere innser jeg at jeg har misforstått dette hele mitt liv. At gutter faktisk bruker toalettsetet. Jeg forlot butikken tomhendt og rød i fjeset.

Når jeg tenker på det nå i etterkant, gir det mening. Spesielt med tanke på det at offentlig toaletter alltid har seter, men jeg har bare antatt at det var en kostnadsbesparelse, fordi det har vært unisex toaletter eller fordi dette bare er en standar.

Dette øyeblikket glemmer han nok aldri!

Vis kommentarer

Anbefalt

Moren hans tilbød seg å betale for kjolen, håret, og sminken.

«Jeg la merke til at hun prøvde å gjemme seg bort og unngå folk sine blikk. Hjertet mitt sank».

Plutselig dukket satan opp. Alle begynte å skrike og løpe mot utgangen. De skubbet borti veggene og tråkket nesten på hverandre.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)