Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

BH-en synes ikke under kjolen - Smud.no
Foto: YouTube

Slik fikser du BH-en så den ikke synes under kjolen

Jeg tror alle kvinner kan kjenne seg igjen i dette problemet: du har funnet den perfekte ryggløse kjolen, så kommer endelig kvelden da du kan bruke den, men… du har ikke én eneste BH som funker med den.

Så, hva gjør du? Det er i hvert fall IKKE et alternativ å gå uten BH (for de fleste av oss), men det ser ikke bra ut å gå med den synlig heller. Denne dama har heldigvis funnet en løsning.

Ved hjelp av saks, sikkerhetsnåler, nål og tråd fikser hun BH-en enkelt slik at den bakerste stroppen ikke er synlig under en ryggløs kjole.

Dette tror jeg til og med JEG kan få til – og jeg har ikke sydd siden barneskolen.

Genialt!

Kommentarer:

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette