Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Det ser ut som et vanlig skap, men jeg ble totalt målløs da jeg så hva det kunne forvandles til

I takt med høyere boligpriser og det faktum at det ikke bygges nok boliger i forhold til befolkningsveksten, særlig i de store byene, blir folk nødt til å bo stadig trangere.

Det er dermed ikke sagt at du trenger å gi slipp på de aller fleste fasilitetene du vil ha i en større leilighet, dersom du velger å flytte inn i en ettroms på 25 kvm. Se bare her hvordan det italienske design- og arkitektteamet har kommet opp med innovative løsninger for hjemmet!

Kommentarer:

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette