Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Han veide 300 kg og kunne ikke gå ut av huset, men forvandlingen ga meg sjokk

Musikk kan gjøre mye med oss. Sanger kan til tider være til stor hjelp når livet er litt ekstra vanskelig. Ronnie Brower mener at Taylor Swift er grunnen til at han klarte å forandre livet sitt fullstendig. På et tidspunkt veide han så mye som 300 kg og kunne nesten ikke gå ut av huset sitt. Så bestemte han seg for å gjøre noe med saken.

Mens han hørte på sanger av Swift, startet han kampen mot kiloene. Han ga seg ikke. Etter hvert måtte han gjennomgå en operasjon som tok mer enn 15 timer for å fjerne overflødig hud.

Når vi i filmen under får se den store forandringen, kommer sjokket. Dette er utrolig imponerende, og minner oss på at man aldri må gi opp. Denne mannen er utrolig modig. Han fant sin motivasjon i sanger av Taylor Swift.

Denne mannen er en stor inspirasjon!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette