Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Paret adopterte trillinger, men så får de plutselig en utenkelig beskjed av legen

Paret hadde ønsket seg barn i lang tid. Da de etter hvert ga opp håpet om å få barn selv, bestemte de seg for at adopsjon måtte være det rette valget. Begge to var sikre på at barn var det de ønsket seg mest her i verden.

Ikke bare adopterte de ett barn, de adopterte trillinger. Da var lykken stor for familien!

Kort tid etterpå får de en beskjed som skal snu alt på hodet. Heldigvis på en positiv måte. De venter barn selv også! Dette var de selvsagt glade for, selv om de nå plutselig ble en utrolig stor familie.

Det som er enda mer utrolig, er at de venter ikke bare ett barn…

For en historie!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette