Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Sett hva som skjer når gutten med cerebral parese løper?

Matt gir seg ikke. Selv ikke når kroppen og beina ber han om å slutte å løpe – han bare fortsetter. Noen gang vært på joggetur og følt at du ikke klarer mer? Neste gang; tenk på Matt.

Han har cerebral parese. Noe som gjør det ekstremt vanskelig for han å løpe. I tilfellet som heldigvis ble filmet, ser vi at han virkelig gir alt. Han har bestemt seg for å få til noe.

Når det blir vanskeligere for han, når det ser ut som om han må kaste inn håndkleet, skjer det noe fantastisk. Læreren løper bort til han, heier på han, og løper med han. Det gjør at alle de andre klassekameratene begynner å heie også.

Mot slutten løper Matt i front, med samtlige av lærere og elever bak seg, heiende. Dette er veldig rørende å se på. Det er virkelig bra at moren fikk filmet dette.

For en fantastisk lærer!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette