Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Overvektig synger som en engel - Smud.no
Foto: YouTube

Han hadde ingen venner på grunn av vekta, men så begynte han å synge

Vi mennesker er fæle til å dømme andre etter hvordan de ser ut, om det kommer til størrelse, klesstil eller til og med småtteri som frisyrer.

Det vi ofte glemmer å tenke på er at vi ikke vet noe som helst om andres historie. Vi vet ikke hvordan de har endt opp der de er eller hvorfor de kanskje har valgt en viss livsstil eller hvilke vanskeligheter de sliter med.

Justin er tenåring og veier nesten 300 kilo. På et besøk hos det amerikanske TV-showet «The Doctors» forteller han om hvordan han slet med å få venner på grunn av vekta, men at det endret seg da han begynte å synge i 7. klasse.

«Jeg var en einstøing. Etter at jeg begynte å synge kunne folk se hvem jeg virkelig var på innsiden – de kunne kjenne seg igjen gjennom det.»

Syngingen ble en lidenskap og han håper en dag å kunne leve av stemmen sin. Han blir spurt om han ikke vær så snill kan synge litt for publikum og det gjør Justin gjerne.

Jeg tror ingen så for seg den kraftige stemmen når han begynner å synge den klassiske «Amazing Grace».

Nå har Justin startet sin reise mot et sunnere liv og på hjemmesiden Saving Justin kan du følge med på hans kamp om å bli frisk!

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette